TURKCELL HIZ TESTİ NASIL YAPILIR

İnternet ortamında birçok servis sağlayıcıya ait hız testi sayfası bulacaksınız. Tüm servis sağlayıcılar aynı değerleri artı veya eksi verebilir. Bununla birlikte, servis sağlayıcınız tarafından sağlanan hız testi sayfasından ölmek isteyebilirsiniz. Bu yazıda, Türkcell Superonline müşterilerinin hız testlerini derledik.

f:id:qxq16183:20180812013805j:plain

Her şeyden önce, hız testine başlamadan önce, modemime bağlı tüm internet trafiğini durdurmalıyız. Test sırasında dahili olarak bağlanan bir cihaz, yanlış bir test sonucuyla sonuçlanabilir. web tarayıcımızın adres bölümünde SuperOnline hız testi sayfanızı http://turk-internethiztesti.info.tr/ttnet-hiz-testi yazarak kontrol edebilirsiniz. Testimize, pistteki "TEST" düğmesine basarak başlıyoruz.

Superonline ADSL'de Superonline Fiber Oranı Değerlendirmesi yapabilirsiniz. Daha önce tüm başarıları da içeren bir telekomünikasyon şirketi ile Türkiye'de Inernet erişimi, büyük bir yatırım Superonline. Eviniz, 1000 Mbps'ye kadar İnternet erişimi sağlayan ana telekom şirketidir. Superonline bağlantı hızını görmek için aşağıdaki düğmeye tıklayın.


TTNET REZİLĞİ HIZ TESTİ !!